Klik op vlag onderaan voor Engels (Homepage!) For English, click on flag below (Homepage!)

KERSTDIORAMAS Kleine dozen met 3-D tafereeltjes. Zo mooi, en spannend wat je kon - en kunt - ontdekken in die doosjes... (je weet, zelfs als er verkocht of sold bij staat, kan het opnieuw besteld worden)

xmasborderstrik-16.jpg

Het eerste topstuk van Kerst 2017: Een Victoriaanse schouw in Kerstsfeer. VERKOCHT.

Een haard in 19e-eeuwse sfeer met Kerstsokken, Kerstboom, Kerstlekkers en een heuse kroonluchter met kaarsen. Gemaakt van hout (kroonluchter en doos), polymeerklei, papier, kralen, kunststofguirlande en kerstversiering. Lengte 19 x Breedte 19 x Diepte 7 cm. 

€29,95

VictorianXmasdiorama.jpg
VictorianXmasdioramadetail.jpg
VictorianXmasdioramadetail1.jpg
VictorianXmasdioramasside.jpg
kerstkroonluchter.jpg
VictorianXmasdioramadetail2.jpg
VictorianXmasdioramadetail3.jpg

En een foto van een tevreden fan! 

bekels-1.jpg
xmasborderstrik-17.jpg

Kerstboom/Kerstman
Hoogte 16,8 x Breedte 11,2 x Diepte 5 cm. Gemaakt van hout, kerstplaatjes, polymeerklei en takken.
€17,50

xmastreeman.jpg
kerstboomman.jpg
xmasmantree.jpg
xmasborderstrik-19.jpg

Marie in de sneeuw
Een lief plaatje van Marie en engeltjes. Gemaakt van een sigarenkistje, polymeerklei, sprookjeswol en takken. Een engeltje helpt mee. Hoogte23,5 x Breedte 13,5 x diepte 3,7 cm.
€16,50

marietje.jpg
marieopzij.jpg
xmasborderstrik-28.jpg

Het topstuk van Kerstmis 2016: de Kerstbakkerij
Bakkersengeltjes helpen elkaar in de bakkerij en in de winkel waar de lekkerste koeken en snoepjes gemaakt worden. Een zeer gedetailleerd kerstdiorama. Gemaakt van hout, papier, klei, verf, poesieplaatjes, stoffen en kerstversiering. Lengte 21 x Breedte 16 x Diepte 15,5 cm. Meer detailfoto's zijn verkrijgbaar.
€45,- 

Work in progress!

werkinprogress-1.jpg
workinprogress1.jpg
xmasbakkerij-1.jpg
zijkant2.jpg
3bijdekerstboom.jpg
2bakkertjes.jpg
lekker.jpg
xmasborderstrik-20.jpg

Wit, rood en groen De kleuren van Kerstmis. Goed gecombineerd in dit diorama waar vier kleine kerstkindjes rode bellen rondslingeren. Een groen houten kistje met sneeuw en sneeuwsterren die bedekt zijn met glinsterende driehoekjes. Lengte 13,5 x Breedte 7,8 x Diepte 4 cm. 
€8,50

kralen-1.jpg
achterkraal-1.jpg
kraaltjes-2.jpg
xmasborderstrik-21.jpg

Engeldoosje: Een doosje met een engeltje in het bos. Gemaakt van houten doosje met slot en plastic raampje, illustratie, kunstklei en -sneeuw, takjes en kerstversiering.
Lengte 7 x Breedte 7 x Hoogte 3,2 cm.
€7,50

engeldoos.jpg
engeldoosopen.jpg
engeldoosdetail.jpg
xmasborderstrik-22.jpg

Winterdiorama met vogeltjes en rode bessen en sneeuw. Gemaakt van hout, een ouderwets poesieplaatje en klei. Kan hangen en staan. Lengte 7 x Breedte 5 (incl. vogel) x diepte 1,5 cm.
€4,95

wintervogel.jpg
wintervogeldetail.jpg
xmasborderstrik-23.jpg
kabouterkaars.jpg

Rode Kaars
Een kerstdiorama met twee kabouters die de kaars gaan aansteken. Ouderwets plaatje met een heuse kaars ervoor en sneeuw en hulst erbij. Lengte 8 x Breedte 8,4 x Diepte 2,8 cm.
€6,95

achterkabouterkaars-1.jpg
kabouterkaars2-1.jpg
xmasborderstrik-24.jpg

Blauwe kerstboom Diorama met een kerkje en een huisje waar licht uit straalt en een bruggetje dat overgestoken kan worden. Glinsters overal... Lengte 13 x Breedte 10 x Diepte 4 cm. 
€9,95

brug-1.jpg
boom.jpg
hemel.jpg
xmasborderstrik-25.jpg

Santa! Een aparte achtergrond van de kerstman in silhoulette, boven de stad. Het bruine huisje staat echt naast de kerk en sneeuw ligt overal. Het klokje klingelt... Lengte 11,8 x Breedte 11 x Diepte 3 cm.
€10,95

santa-1.jpg
kloksanta-1.jpg
huissanta-1.jpg
xmasborderstrik-26.jpg

Een dioramaatje met een kerstboom met 3-D kaarsjes :-) Hout, poesieplaatje, en aparte kerstversiering. Lengte 7 x Breedte 4 x Diepte 0,7 cm. SOLD.
€3,95

kleineboom.jpg
kleinboompje.jpg
xmasborderstrik-27.jpg

Kindertjes in bos Diorama met een ouderwetse kaart als achtergrond. Twee meisjes in sneeuwkleren kijken naar een groepje paddenstoelen waar kabouters op zitten. Gemaakt van hout, klei, papier en kerstversiering. Lengte 12 x Breedte 9,5 x Diepte 4,2 cm. Achterkant is ook versierd met een kerstmotief.
€8,95 

kindjesinbos-1.jpg
kindjesinbosdetail.jpg
DSCN4821.jpg