Klik op vlag onderaan voor Engels (Homepage!) For English, click on flag below (Homepage!)

Kersttafels 
De leukste gedekte Kersttafels met dienblaadjes vol kerstkoekjes, Kerstboomstammetjes oftewel Yule logs, zuurstokken, cadeautjes, bekertjes voor de chocomelk, etc. Hartstikke leuk voor bij de Kerstboom, in de vensterbank, op tafel als het Kerstavond is. 
Kijk goed naar de details, elke Kersttafel is anders gedekt!
€12,50 per tafel

kerstje.jpg

Kersttafel met wit kerstboompje
Een gedekte tafel met een Christmas Pudding, zuurstokken, een yule log, cadeautjes, 2 kommetjes koekjes, een grote kerstbonbon, een dienblaadje met koekjes en 2 kerstbekers. Lengte 9,5 x Breedte 4,3 x Hoogte 7 cm.

witteboom.jpg
tablewhite.jpg
kerstje-1.jpg

Kersttafel met tupperware
Een tafel gedekt met een plastic bakje met chocolade hulsttakjes, een groen boompje, een kersenbonbon, een kandelaar met druipende kaars, snoepjes, zuurstokken, 2 dienblaadjes met koekjes, een schaaltje kleine koekjes en een Christmas Pudding. Lengte 8 x Breedte 4,3 x Hoogte 8,5 cm. 

kersttafeltup.jpg
kersttafeltupdetail.jpg
kerstje-2.jpg

Kersttafel met groen boompje
Een kersttafel gedekt met een yule log, zuurtjes, een dienblad met koekjes, een kerstbonbon, een Christmas Pudding, 2 kerstbekertjes, een kandelaar met druipende kaars, een flesje met kerstspekken, cadeautjes en een groen boompje. Lengte 9,6 x Breedte 4,3 x Hoogte 7,3 cm.

tafelgroen.jpg
groendetail.jpg
kerstje-3.jpg

Kersttafel met koekenmannetje
Kersttafel met een groot koekenmannetje, een krakeling, een yule log, een kerstbonbon, een hobbelpaardkoekje, een wit boompje, een dienblad met koekjes, een Christmas Pudding, een kom met sterrenkoekjes en zuurstokken Lengte 7,5 x Breedte 4,3 x Hoogte 7 cm.

kersttafelginger.jpg
kersttafelgingerdetail.jpg