Klik op vlag onderaan voor Engels (Homepage!) For English, click on flag below (Homepage!)

Wintertaferelen
Houten schijven met mooie sneeuwscenes. Leuke sneeuw stillevens die je overal makkelijk kunt neerzetten wegens de houten ondergrond, waarvan je de nerven nog goed kunt zien. Op elke schijf zie je wat anders, en even gedetailleerd. Zoals kindertjes die sneeuwpret hebben, sneeuwpoppen die racen en skieën, sneeuwstillevens. De sneeuwtaferelen op hout zijn eenmalig. Je kunt deze wel opnieuw bestellen, dan maak ik een kopie maar ze zijn altijd iets anders. Het sneeuwtafereeltje is ook zonder houten schijf te bestellen, mocht je zelf een ondergrond hebben. Je kunt je eigen wensen kenbaar maken. Bijvoorbeeld, het kunstkleigedeelte op een blauwe of witte ondergrond, of het mutsje knalgeel, of een kerstboompje in de sneeuw of... :-)
BEDENK DAT WANNEER ER VERKOCHT STAAT, DAT NIET WIL ZEGGEN DAT IK HET NIET OPNIEUW KAN MAKEN!

GA DIRECT NAAR WINTER FUN EN SNEEUWTAFEREELTJES

Het tweede topstuk van Kerst 2017: Sneeuwpoppen tuigen kerstboom op
Een sneeuwechtpaar is met veel plezier hun kerstboom aan het versieren. Met echte minikerstballen, slingers en cadeautjes. Diameter 16 x Hoogte 17,5 cm.
€25

optuigenkerstboom-2.jpg
optuigenkerstboom2-2.jpg
optuigenkerstboom6-3.jpg
optuigenkerstboom7-2.jpg
bordersklaar2-52.jpg

En nog een topstuk van Kerst 2017: Sneeuwpop met paddenstoel. VERKOCHT.

O ohh... Een beetje te ruig gespeeld, daar komen letterlijk brokken van. Onder toeziend oog van de sneeuwpop proberen de kabouters de andere weer op te bouwen. Gemaakt van een houten schijf, takken en kunstklei. Diameter 15 x Hoogte 16 cm.
€25

sneeuwpoppaddenstoel-2.jpg
sneeuwpoppaddenstoel4-2.jpg
sneeuwpoppaddenstoel3-2.jpg
sneeuwpoppaddenstoel1-2.jpg
sneeuwpoppaddenstoel6-2.jpg
bordersklaar3-2.jpg

Zilveren kerkje met houten dennen VERKOCHT
Een (dik) kerkje met een zilveren dak en platte houten dennetjes. Diameter 15 x Hoogte 16 cm.
€12,50

kerkhoutden.jpg

Zilveren kerkje met groene dennen 
Een kerkje met een slanke toren en een zilveren dak en altijdgroene dennen. Mét een versierde kerstboom. Diameter 15 x Hoogte 16,5 cm.
€12,50

kerkgroeneden.jpg
bordersklaar2-5.jpg

Zilveren kerkje VERKOCHT 
Een rustig sneeuwlandschap met kale besneeuwde bomen en een kerkje en een hekje. Diameter 15 x Hoogte 15,5 cm.
€13,50

zilverkerk.jpg

Kerk met vijver 

Een kerkje waar een roetsjbaan naast ligt, de vijver wordt gebruikt als stoppunt. Met kale besneeuwde bomen, houten dennetjes, witte kerstbomen en één versierde kerstboom. Als je goed kijkt, zie je een hele kleine sneeuwpop weerspiegeld in het water. Diameter 15 x Hoogte 17 cm. Kerstboomtop nu versierd met zilverglitter.
€13,50

kerkvijverrecht.jpg
bordersklaar2-7.jpg

Sneeuwpopjes spelen op bevroren vijver. VERKOCHT.
Met houten kerstboompjes waar op de top gouden sterren met blauwe juweeltjes zitten. Een sneeuwpop schuift de sneeuw weg om baan te maken voor een sneeuwpop die een sleetje met een kleine sneeuwpop trekt. Zes blauwe dennetjes sieren de vijver. Diameter ca. 13,5 x Hoogte 8 cm. 
€11,50

bevrorenvijver.jpg
bevrorenvijver1.jpg
bordersklaar2-13.jpg

Rust
Een stilleventje waar je rustig van wordt. Door de verschillende kleuren bruin en het wit van de vaste en losse sneeuw kun je hier naar kijken en je voelt je zen... Een kleinere houten schijf als ondergrond. Lengte 10 x Breedte 6 x Hoogte 9,5 cm.
€10,50

bruinhuisje-1.jpg
bruinhuisjedetail.jpg
bruinhuisje1.jpg
bordersklaar2-8.jpg

Sneeuwpop trekt jongen
Tafereeltje met houten kerstboompjes, bekroond met gouden sterren en een blauw juweeltje, een kerstsneeuwpop die een jongen in blauwe kleren op een slee trekt. Een konijntje kijkt toe vanachter een boomstronk, klaar om een sneeuwbal te gooien. Diameter ca. 13,5 x Hoogte 8 cm. 
€11,50

sneeuwpopjongen.jpg
bordersklaar2-12.jpg

Winterfee
De Winterfee komt even kijken bij twee kaboutertjes die midden in het bos een sneeuwpop aan het maken zijn. Gaat het wel goed op die ladder? De andere kabouter zit rustig met de wortel voor de sneeuwpop op een grote sneeuwbal te wachten tot hij hem aan kan geven. Diameter 15,5 x Hoogte 16 cm.
AANBIEDING: van €14,50 voor 10,-

winterfairy.jpg
winterfairydeer-1.jpg
winterfee-elf.jpg
winterfairydetail.jpg
bordersklaar2-9.jpg

Klein stilleven met paadje
Huisje in sneeuw met boom Diameter 6,5 x 4,8 cm.
€7,50

kleinstilleven.jpg
kleinstillevenachter.jpg
bordersklaar2-15.jpg

Vakwerkhuis
Een vakwerkhuisje ligt ondergesneeuwd naast de heuvel en de boom. Zo rustig. Ook met ondergrond. Diameter 7,5 x Hoogte 7,5 cm.
€8,50

vakwerkhuisachter-2.jpg
vakwerkhuisje.jpg
bordersklaar2-16.jpg

Kindjes spelen in de sneeuw. VERKOCHT
Tafereeltje met houten kerstboompjes, een hekje met sneeuwlaag en drie kindertjes die in de sneeuw spelen. Diameter 13.5 x Hoogte 8 cm. 
€10,50

insneeuwklein.jpg
kruipertje.jpg
bordersklaar2-10.jpg

Finish
Tafereeltje met houten kerstboompjes, een sneeuwpop die bovenop een heuveltje klaar staat om bij de sneeuwpop beneden bij de finish te eindigen. Gouden sterren met een rood juweeltje zitten vast. Een eekhoorntje op een bankje kijkt toe. Kunstsneeuw bedekt het hout. Diameter ca. 13,5 x Hoogte 8 cm. 
€12,50

hoogfinish.jpg
langfinish.jpg
finishdown.jpg
bordersklaar2-11.jpg
sneeuwpoptrektrosemeisje.jpg

Sneeuwpop trekt meisje. VERKOCHT
Tafereel met houten dennen met gouden sterren en een roze juweeltje erbovenop.  Twee groene kleiboompjes, twee hekken en een sneeuwpop die het meisje op de slee trekt. Diameter ca. 13,5 x Hoogte 8 cm. 
€11,50

rose2.jpg
rosemeisje.jpg