Klik op vlag onderaan voor Engels (Homepage!) For English, click on flag below (Homepage!)

Oud-Hollands... Dat klinkt zooo leuk! Toen ik mijn bakkerij maakte met Oud-Hollandse motieven als achtergrond, werd ik getroffen door dat vrolijke blauw-wit. En dacht ik dat het leuk was om de poesieplaatjes van vroeger te gebruiken die ik zo mooi vind. Et voila, hier zijn ze. Ouderwetse poesieplaatjes als 3-Dplaatjes, aangeschaft bij Knipvellen Outlet omdat ik de poesieplaatjes zelf niet wilde gebruiken. Verschillende achtergronden en blauwwitte kleuren (van servetten en ijsjes afgekeken) van kijkdoosjes.

Vuurtoren
Diorama met vuurtorentje en twee schepen van polymeerklei waar brieven op liggen, dobberend op de golven. Lengte 14 x Breedte 10 x Diepte 2,3 cm. Een witte steen en keramieken klompje er bovenop. Om op te hangen.
€11,95

vuurtoren1.jpg
vuurtoren3.jpg
vuurtoren2.jpg
vuurtoren4-1.jpg

Tulp
Diorama met veel tulpjes, maar één speciale, en die is voor de meisjes. Een gevlochten mand vol blauwwitte tulpen, één donkerblauwe in een pot en vijf tulpen samengebonden met een lint. Verschillende motieven op het diorama. Lengte 15 x Breedte 10,7 x Diepte 3,4 cm. Keramieken klompje er bovenop. Om op te hangen of staand.
€12,95

tulp1.jpg
tulp4.jpg
tulp3.jpg

Emmertjes
Diorama met jongen en meisje in kleur. Versierd met goudpapier en kleurtape. Beiden dragen een melkstel op de schouders, en de emmertjes met 'echt' water staan links in de kijkdoos. Gekleurde tulpen rechts in groensel. Lengte 13,6 x Breedte 10,5 x Diepte 2 cm. Om op te hangen.
€9,50

emmers1.jpg
emmers3-1.jpg
emmers1-kopie.jpg
emmers2-1.jpg

Kus
Diorama met jongens en meisjes. Versierd met diverse blauwwitte motieven. Twee vogeltjes op het hek en tulpen eronder met een kussend stelletje. Een keramieken klompje en witte steen bovenop. Lengte 15 x Breedte 10,7 x Diepte 3,4 cm. Om op te hangen of staand.
€12,95

kus1.jpg
kus3.jpg
kus2.jpg
kus4.jpg

Kat
Diorama met een meisje in kleur. Versierd met blauwwit papier. Gekleurde tulpen rechts in een pot en hangend aan een lint. Een katje drinkt melk en de ander speelt met een bolletje wol. Lengte 13,4 x Breedte 10,2 x Diepte 1,9 cm. Om op te hangen.
€9,50

poes1.jpg
poes2.jpg
poes3.jpg

Vele tulpen
Diorama met jongens en meisjes. Versierd met diverse blauwwitte motieven. Met name tulpen zijn hier te zien, liggend of staand in een pot. Een keramieken klompje bovenop. Lengte 15 x Breedte 10,7 x Diepte 3,5 cm. Om op te hangen of staand.
€12,50

veletulpen1.jpg
veletulpen2.jpg
veletulpen3.jpg

Molen
Diorama met een stelletje. Versierd met blauwwitte tulpmotieven. Gekleurde tulpen in een pot en hangend aan een lint. Een klein molentje staat fier te draaien. Lengte 13,5 x Breedte 10,5 x Diepte 1,8 cm. Om op te hangen.
€9,50

molen1.jpg
molen3.jpg
molen2.jpg
molen4.jpg

Paraplu
Diorama met jongens en meisjes en parapluus. Versierd met diverse blauwwitte motieven. Parapluutjes en tulpen en een molentje van polymeerklei. Een witte steen en een keramieken klomp er bovenop. Lengte 14 x Breedte 10 x Diepte 2,3 cm. Om op te hangen.
€11,95

paraplu1.jpg
paraplu2.jpg
paraplu3.jpg