Oud-Hollands... Dat klinkt zooo leuk! Toen ik mijn bakkerij maakte met Oud-Hollandse motieven als achtergrond, werd ik getroffen door dat vrolijke blauw-wit. En dacht ik dat het leuk was om de poesieplaatjes van vroeger te gebruiken die ik zo mooi vind. Et voila, hier zijn ze. Ouderwetse poesieplaatjes als 3-Dplaatjes, aangeschaft bij Knipvellen Outlet omdat ik de poesieplaatjes zelf niet wilde gebruiken. Verschillende achtergronden en blauwwitte kleuren (van servetten en ijsjes afgekeken) van kijkdoosjes.

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

Vuurtoren
Diorama met vuurtorentje en twee schepen van polymeerklei waar brieven op liggen, dobberend op de golven. Lengte 14 x Breedte 10 x Diepte 2,3 cm. Een witte steen en keramieken klompje er bovenop. Om op te hangen.
€10

Eén blauwe Tulp
Diorama met veel tulpjes, maar één speciale, en die is voor de meisjes. Een gevlochten mand vol blauwwitte tulpen, één donkerblauwe in een pot en vijf tulpen samengebonden met een lint. Verschillende motieven op het diorama. Lengte 15 x Breedte 10,7 x Diepte 3,4 cm. Keramieken klompje er bovenop. Om op te hangen of staand.
€11

Emmertjes
Diorama met jongen en meisje in kleur. Versierd met goudpapier en kleurtape. Beiden dragen een melkstel op de schouders, en de emmertjes met 'echt' water staan links in de kijkdoos. Gekleurde tulpen rechts in groensel. Lengte 13,6 x Breedte 10,5 x Diepte 2 cm. Om op te hangen.
€7,95

Kus
Diorama met jongens en meisjes. Versierd met diverse blauwwitte motieven. Twee vogeltjes op het hek en tulpen eronder met een kussend stelletje. Een keramieken klompje en witte steen bovenop. Lengte 15 x Breedte 10,7 x Diepte 3,4 cm. Om op te hangen of staand.
€11

Kat
Diorama met een meisje in kleur. Versierd met blauwwit papier. Gekleurde tulpen rechts in een pot en hangend aan een lint. Een katje drinkt melk en de ander speelt met een bolletje wol. Lengte 13,4 x Breedte 10,2 x Diepte 1,9 cm. Om op te hangen.
€7,95

Vele tulpen
Diorama met jongens en meisjes. Versierd met diverse blauwwitte motieven. Met name tulpen zijn hier te zien, liggend of staand in een pot. Een keramieken klompje bovenop. Lengte 15 x Breedte 10,7 x Diepte 3,5 cm. Om op te hangen of staand.
€11

Molen
Diorama met een stelletje. Versierd met blauwwitte tulpmotieven. Gekleurde tulpen in een pot en hangend aan een lint. Een klein molentje staat fier te draaien. Lengte 13,5 x Breedte 10,5 x Diepte 1,8 cm. Om op te hangen.
€7,95

Paraplu
Diorama met jongens en meisjes en parapluus. Versierd met diverse blauwwitte motieven. Parapluutjes en tulpen en een molentje van polymeerklei. Een witte steen en een keramieken klomp er bovenop. Lengte 14 x Breedte 10 x Diepte 2,3 cm. Om op te hangen.
€9