Elfjes, dwergen en prinsesjes

Elfen, kabouters, bloemenprinsesjes etc, hier vind je enkele schattige voorbeelden.
Kijk maar eens goed naar de details...

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

NIEUW: Elfendiorama's... eigenlijk hadden deze onder DIORAMA'S moeten staan, maar daar staan al nieuwe. En het zijn elfjes, dus hier staan ze goed!

Vier prachtige plaatjes van Margaret Tarrant (zie Illustraties) zijn verwerkt tot een diorama.
Onder een Lila Mantel loopt veel klein volk. Gemaakt van hout, papier, kunstklei, glitter en sprookjeswol. Lengte 11,3 x Breedte 2 x Hoogte 15,4 cm.

€7,50

Het grootste (roze) diorama met een illustratie van Elfenlampjes die licht geven aan veel elfenvolk dat op de been is. Boek gemaakt van hout, papier, sprookjeswol, kunstklei, een houten lantaarntje en glitteredelsteentjes. Lengte 11 x Breedte 3,5 x Hoogte 19,5 cm.
€15

De Fairy Way is een grote stoet elfen die door het bos trekt, en gadegeslagen door een boomelfje. Gemaakt van hout, sprookjeswol, papier, kunstklei en kleine belletjes. Lengte 15,3 x Breedte 4 x Hoogte 11,3 cm.
€6,50

Het kleinste diorama, een boekje met een Elfencirkel . Twee kindertjes kijken toe hoe elfen om hen heen dansen. Gemaakt van hout, papier, kunstklei, watten en glitter. Het boekje kan dicht. Lengte 6 x Breedte 4 x Hoogte 11 cm.
€7,50

De rattenvanger van Hamelen
Geïnspireerd door een bezoek aan het Duitse stadje Hameln, heb ik deze Rattenfänger gemaakt. Lengte 12 x Breedte ca. 4 x Hoogte 7 cm. 
€20

De Spiegelserie

Een nieuwe jurk! Het elfje bewondert zichzelf in een enorme spiegel die haar vriendje met moeite vasthoudt. Wanneer is ze nou eens klaar! De vleugeltjes van de elfen zijn gemaakt van gedroogde hortensiablaadjes. Een mooi elfentafereeltje om ergens neer te zetten. Lengte 7,2 x Breedte 5 x Hoogte 4,5 cm.
€9,50

De kikkerkoning hoopt ooit zichzelf als prins in de spiegel te kunnen zien. Maar misschien werkt een kus beter?Lengte 5,3 x Breedte 4 x Hoogte 4 cm.
€9,50

Vijver
Het elfje bekijkt zichzelf in de vijver, en haar vriendje houdt geduldig haar bloemenkrans vast. Lengte 5,2 x Breedte 4,3 x Hoogte 3 cm.
€9,50

Lezen
is niet alleen voor mensjes, maar ook voor muisjes met kleine wensjes.
In het grote sprookjesboek genieten de muisjes mee. Als je goed kijkt, zie je wat de muizen lezen: Once upon a time... Lengte 2,5 Breedte 1,5 x Hoogte 1 (varieert door wat en wie er op het boekje zit).
€2,-

Aardbeibaby in hangmand
Een lief babietje in een aardbeienbloemmand. De mand kun je wiegen. Lengte 4,3 x Breedte 3 x Hoogte 5,1 cm.
€7,50

Bloemen- en elfenserviesje
Kleine bloemenkopjes op bloemendienblaadjes en vlinderdienblaadjes. Roze, geel en paars. De dobbelsteen geeft aan hoe groot het is.
Een set van een onderzetter, twee bordjes en twee kopjes. Of een set van een kopje, een bordje, een theepot en een onderzetter.
€4,50

Geel bloemenserviesje

Roze bloemserviesje

Paars bloemserviesje

Paarse bloemkopjes

Vlindergeel bloemservies

Vlinderroze bloemservies

Goblins
Lelijke, maar waarschijnlijk aardige wezentjes uit het woud met diverse notenhoedjes. Zo klein als ze zijn, kunnen ze ook behoorlijk venijnig zijn. Ongelakt of gelakt.
€3

Vlinderschilder
Een boskabouter schildert een vlinder in mooie kleuren, maar hij is nog maar net begonnen. Lengte 6,5 x Breedte 4 x Hoogte 4,5 cm.
€6

Aardbeischommel
Een elf die schommelt op zijn aardbeienschommel. Leuk schommeltje dat los zit. Diameter 4,5 x Hoogte 4(5) cm.
€7,50

Aardbeienelfje 
Een elfje zit te genieten op blaadjes tussen de bloemetjes en aardbeien. Lengte 5 x Breedte 3,5 x Hoogte 5,5 cm. 
€6

Bloemenhangers waar prinsesjes in slapen.

Herfstkind
Een eikeldopje dat hangt als een bedje waar een prinsesje in herfstkleuren in slaapt. Het bedje kan wiegen. Diameter 2,8 x Hoogte 6,6-7 cm.
€7

Prinsesje
Een eikeldophanger waar een prinsesje in roze vredig in een eikeldopje slaapt. Het bedje hangt los en kan wiegen. Diameter 2,8 x Hoogte 6,6-7 cm.
€7

Bolle aardbeielf
Met slanke ranken vol aardbeibloemen. 
€4

Elf op gele bloem
Een elf zit met opgetrokken knieën op iets te wachten... Diameter 7 x Hoogte 3,8 cm.
€8

Bloemenboog
Een schattig elfje dat onder een bloemenboog zit. Lengte 5,5 x Breedte 3 x Hoogte 3,5 cm.
€7,50

Rapunzel
Rapunzel met haar lange vlecht, wachtend op de prins óf de heks. Een lange donkerbruine toren met groene stengels en donkerroze bloemen. Rapunzel kamt haar vlecht met een kam, verschillende kleuren haar en toren. Gelakt en ongelakt. Diameter ca 4 x Hoogte 7,5 cm. 
€6,50

1

2

3

4

Vogelbadjes
Vogelbadjes van grijze klei voor zowel vogeltjes als elfjes. Er ligt 'echt' water in. Diameter ca. 4,5 x 4,3 cm. In blauw, geel en roze.
€7,50

Groene elf
Groene elf, niet vals als een groene heks maar gewoon een beetje groen (en oranje), met een bloem in zijn handen. Lengte 4,2 met vleugels 7,2 x Breedte 3, x Hoogte 4,8 cm.
€6

Baljurken
Geen enkele prinses kan kiezen uit haar prachtige baljurken. Jij wel? Ze hangen aan zilveren haakjes aan een speciaal prinsessenscherm.
€6

Notenboot
Een kabouter heeft een verre tocht te gaan met zijn vracht in zijn notenbootje. En hij moet roeien! Lengte 4 x Breedte (incl. riemen) 8 x Hoogte 3,3 cm.
€3,50