Baby's

Baby's zijn leuk, Je kunt alle kanten met ze uit: notenbaby's en vlinderbaby's, een elfenbaby, een notenwieg en een aardbeibaby zijn in ieder geval hier te vinden. 

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

Twee jongetjes geboren... in 2021 en 2022. De naam zelf erin plakken.

BABYBOY 1

€12,50

BABYBOY 2

Een meisje is geboren in juli 2017... Eva
Gemaakt van hout, papier, poesieplaatjes, kunststof wieggordijn, plastic tut, stoffen slabbetje, een flesje met babyshampoo, polymeerklei schoentjes, flesje, jongleerballen, rammelaar en... een baby in wiegje van hout. Kan hangen en staan. Lengte 12,6 x Breedte 10,3 x Diepte 4,1 cm.
€12,50

Slaap zacht
Een vlinderbaby in een walnoot met een blauw dekentje, een zilveren belletje met erbovenop een witte bloem. Het baby'tje zit vast. Een schattig kraamcadeautje. Noot: ong 3 bij 4 cm. Hoogte 7 cm. 
€6,50

De bovenstaande was de eerste, deze komen er bij. Een geel babietje met gouden bel, een roze babietje met roze bel en een lichtblauw babietje met zilveren bel en een donkerblauwe baby met rode bel.
€6,50

Aardbeibaby in hangmand. Een lief babietje in een aardbeienbloemmand. De mand kun je wiegen. Lengte 4,3 x Breedte 3 x Hoogte 5,1 cm.
€7,50

Een elfenbaby die in juni geboren is. Een jongetje dat Bosco heet.
Hij ligt op witte veren op een blauwe bloem. Hij heeft een blauwe speentje in zijn mond en hij  kan al vliegen: flinterdunne vleugeltjes zitten vast aan zijn rug. Diameter 9 cm. Hoogte hangt af van de grootte van de baby.
€7,50

Vlinderbabies
Deze babies kunnen wegvliegen wanneer ze maar willen... mits ze wakker worden. Ze komen in diverse kleuren langs: goud, blauw, oranje, paars, rood en groen. De vlinder heeft Lengte 4,5 x Breedte ca. 3,9 (hangt van de babby én het voelsprietenmutsje af) x Dikte 1,8 cm. Elke vlinderbaby is anders en uniek. Er zijn ook kleinere vlinders en andere kleuren. 
€4,50

Een origineel kraamcadeautje is de notenbaby, een piepklein babietje op een bedje van mos en een flesje met bijbehorend dopje erbij. Jongens en meisjes met alles erop en eran :-)
€5