KERSTOORBELLEN

De leukste kerst- en winteroorbellen! Er zijn sneeuwpopjes, zuurstokken, kerstsokken, Engelse X-mas puddings, en kerstelfschoentjes in de aanbieding. Leuk om tijdens het kerstdiner, maar ook daarbuiten te dragen. Van nikkelvrij zilverdraad, zo staat het in ieder geval op de verpakkingen.
Slechts €5,- per paar.

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

Parelsneeuwpopjes

Oorbellen 2021: sneeuwpopjes gemaakt van parelkralen. Nu eens niet gemaakt van kunstklei, maar van parelkralen. Sommige sneeuwpopjes hebben een gezichtje. Verschillende maten in roze, blauw, en wit. De kleinste beginnen bij 1,7 cm, dan telkens een milimeter groter tot 3,5 cm. Zeven paar hebben gezichtjes.

Kerstroosoorbellen

Twee soorten kerstroosjes, links de grote (diameter 3 cm) en rechts de kleine (diameter 1 cm). De grote hebben witte en zachtgele besjes in hun hart, de kleine alleen zachtgeel.
Dan zijn er nu ook hulstoorbellen en drie maal hulst! En Sneeuwpopoorbellen met verschillende kleuren sjaal: roze, rood, groen en turquoise, in verschillende maten. Vrolijk in de winter. 

Kerstige zuurstokoorbelletjes, toffees en kerstschoentjes waar je de show mee steelt!

KERSTSOKKEN/SCHOENTJES
Mooie rode kerstsokken (of kerstlaarsjes) met witte toefjes en versierd met een hulsttakje en besjes, en de elfenschoentjes (donkergroen en rood). 

ENGELSE CHRISTMAS PUDDING
De enige, echte Kerst cakes die in Engeland met Kerst gegeten worden. Hoe leuk tijdens het Kerstdiner! Diameter ca. 0,6 x 1,6 cm. 

KERSTELFSCHOENTJES
Puntige schoentjes, die alleen de hulpjes van de Kerstman, de kerstelven, dragen in zijn werkplaats op de Noordpool. Lengte ca. 2 x Breedte 0,5 x Hoogte 1 cm.

Christmas Past