Sneeuwvlokjes... waar sneeuwpopjes op staan

Kleine sneeuwpopjes die op een kristalsneeuwvlok staan en iets vasthouden. Maar wat? Kijk hier wat ze precies vasthouden. Alle sneeuwpopjes zijn uniek, dus er kan altijd een miniem verschil in zitten als ze opnieuw gemaakt worden. Alle sneeuwpopjes zijn gelakt. 

 €3,50

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

Sneeuwpopjes in kerstboom
Een aparte kerstboom hier met ongewoonlijke kerstversiering: vol met sneeuwpopjes op een kerstster. Ja, je ziet het goed, dit zijn de sneeuwpopjes die hieronder staan, maar in een nieuw jasje. Gemaakt van hout en polymeer klei. Lengte 16,2 x Hoogte 32 cm. De sneeuwpopjes zijn ook los verkrijgbaar.
€28

Voordat de sneeuwpopjes komen, laat ik deze sneeuwsterretjes zien: Een schattig roze sneeuwmeisje op een kristal dat een sneeuwbal vasthoudt. Diameter 4 x Hoogte 2,3 cm.

En hier is een lief sterrenmeisje op een kristal dat een roze ster vasthoudt en een bloemetje op haar mutsje heeft. Diameter 4 x Hoogte 3,3 cm.

Sneeuwpopje met grote kerstmuts
De muts is net zo rood als zijn zuurstok. Diameter 2,7 x Hoogte 3,5 cm.

Sneeuwpopje met ster
De sneeuwpop draagt een groene muts en heeft al zijn eigen besneeuwde kerstboompje. Nu moet de ster er nog op. Diameter ca. 2,7 x Hoogte 3,2 cm.

Sneeuwpopje met lantaarn

Deze sneeuwpop zal niet verdwalen: hij heeft een verlichte lantaarn bij zich. Diameter ca. 2,7 x Hoogte 3,2 cm.

Sneeuwpopje met sjaal
Het is koud buiten, maar zijn dikke sjaal houdt hem warm. Diameter ca. 2,7 x Hoogte 3 cm. 

Sneeuwpopje met zwarte hoed
Hij heeft Engelse bolhoed op en een een zuurstok in de hand. Diameter 2,7 x Hoogte 3,5 cm.

Deze sneeuwpop is hetzelfde maar is niet gelakt.

Sneeuwpopje met rode kerstmuts
Een sneeuwpop met een rode kerstmuts en een zuurstok in de hand. Diameter 2,7 x Hoogte 3,5 cm.

Sneeuwpopje met gele muts
Deze sneeuwpop heeft ook een lantaarntje in de hand. Diameter 3 x Hoogte 3,5 centimeter. 

Sneeuwpopje met rode bel
Hij draagt een groene muts maar heeft een rode bel in zijn handen. Diameter 2,8 x Hoogte 3,3 (met bel 3,9) cm. Het belletje doet het.

Sneeuwpopje met eikelhoedje
Een bijzonder hoedje heeft deze sneeuwpop gevonden! Waarschijnlijk achtergelaten door een eekhoorn. Nu brengt hij een eikel ter compensatie naar de eekhoorn. Diameter 2,8 x Hoogte 2,7 cm. Niet gelakt.

Sneeuwpopje met rode ster
De sneeuwpop heeft een mooie rode kerstmuts én een rode ster in zijn handen. Diameter 2,8 x Hoogte 3,6 cm. Soms zijn ze mooier als ze ongelakt zijn...

Sneeuwpopje met cadeautje
Wat zou deze sneeuwpop in zijn hand hebben? Voor jou of voor mij of... Diameter 2,8 x Hoogte 3,4 cm.

Sneeuwpop met boek
Twee sneeuwpopjes met blauwe muts en een dik en een dun boek in de handen. Diameter van het dunne boek is 3,8 x Hoogte 3,6 cm. 

Het dikke boek rechts is: Diameter 3,7 x Hoogte 3,6 cm.