Fruittafeltjes

Fruittafels met een groen, rood en geel kleedje. Elke tafel heeft iets bijzonders, kijk maar eens goed naar de details.

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

Fruittafel groen
Een gevulde tafel met een schaal sinaasappels, appels en besjes, een appeltaart, een elfenserviesje en druiven. Lengte 7,3 x Breedte 4,3 x Hoogte 5 cm.
€12

Fruittafel rood
Een gezellige aardbeitafel met roze kop en schotels, perziken, een overheerlijke aardbeientaart, flesje met snoepjes, bananen en een onverwachte gast aan tafel. Lengte 7,2 x Breedte 4,4 x Hoogte 5,3 cm.
€12

Fruittafel boom
Een gedekte tafel met een kauwgomballenboompje, appeltaart, groene en rode appeltjes, kop en schotels en een theepot, kruikje, flesje met snoepjes, een schaal bananen. Lengte 10,7 x Breedte 4,2 x Hoogte 8,8 cm.
€13,75

Fruittafel geel
Een koninklijk gedekte tafel! Met sinaasappeltaart, appels en sinasappels, bananen en druiven, theepot met kop en schotels. Een bosdiertje kijkt toe. Lengte 10,6 x Breedte 4,3 x Hoogte 5,8 cm.
€13,75