Winter fun... de naam zegt het: plezier met sneeuw, in welke vorm dan ook. Maar ja, om die vorm gáát het hier! Dus kijk rustig naar die schattige en unieke sneeuwtafereeltjes die je overal neer kunt zetten om van te genieten. Geen houten ondergrond. Voor drie kerstsleeën met cadeautjes scroll naar beneden :-)

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten. Ik gebruik ook Paypal.

Kerstmis 2023: Belletjes

Sneeuwplezier met belletjes! Gemaakt van een houten basis, polymeerklei, takken, fluffy sneeuw en belletjes natuurlijk. De belletjes kunnen echt klingelen :-) Diameter ca.10 cm, hoogte ca. 15 cm. 

€17

Verjaardagscadeau
Deze kabouter heeft wel een heel bijzonder cadeau voor zijn vriend de eekhoorn: een supereikel! Gemaakt van hout, kunstsneeuw, kunsteikel, kunstpaddenstoeltjes en polymeerklei. Hoogte 9 x Diameter 9,5 cm.
€8,50

Kerstpuddingdans
Vijf sneeuwpopmeisjes die kleurige hoedjes dragen bewaken een heerlijke Engelse X-mas pudding. Niemand komt er aan! Of dansen ze alleen maar? Diameter ca. 7,5 x Hoogte 3 cm.
€13,50

De sterren, Miss Green, Miss Blue, Miss Red, Miss Gold en Miss Purple

Sneeuwpop maken
Sneeuwtafereeltje met een besneeuwde den, met bovenop een gele ster. Het jongetje houdt de kersthoed vast, terwijl het meisje het hoofd op de sneeuwpop zet. Een konijntje kijkt toe. Doorsnee 7 x 5,4 x Hoogte 4,8 cm.
€11,50

Witte houten slee met klimmende kaboutertjes  
Zou de Kerstman deze slee gebracht hebben? Ze klimmen er zo snel mogelijk op om met plezier naar beneden te glijden. Lengte 9,8 x Breedte 4,6 x Hoogte 4,6 cm.
€10,50

Sneeuwgevecht
Wie gooit raak? Twee jongetjes gooien er lustig op los terwijl de derde zich verschanst achter de ijsmuur. De sneeuwpop doet stiekem mee. Lengte 11,7 x Breedte 5,1 x Hoogte 3 cm.
€11,50

Zagende sneeuwpopjes
Twee sneeuwpoppen die hout aan het zagen zijn. Ze hebben al een stapeltje af. Met een sneeuwsterrenondergrond. Lengte 8,4 x Breedte 5,6 x Hoogte 3,3 cm.
€11,50

En deze hieronder is vorig jaar gemaakt

Roze Kerkje 
Een klein sneeuwlandschapje met een kerkje en twee kerstbomen. Lengte 6 x Breedte 4 x Hoogte 4,5 cm. 
€8,50

Roze huisje met toren 
Een klein sneeuwlandschapje met een huisje en twee kerstbomen. Lengte 6 x Breedte 4 x Hoogte 4,5 cm. 
€8,50

Blauw kerkje 
Een klein sneeuwlandschapje met een kerkje en twee kerstbomen. Lengte 6,5 x Breedte 4,5 x Hoogte 4,5 cm. 
€8,50

Blauw huisje met toren
Een klein sneeuwlandschapje met een huisje en twee kerstbomen. Lengte 6 x Breedte 4 x Hoogte 3,5 cm. 
€8,50

Vriendje
Deze sneeuwpop wilde een vriendje. Hij maakt hem daarom zelf. Tafereeltje met een besneeuwde den die bekroond is met een gele ster. De sneeuwpop heeft een hoed, een sjaal en een emmer met kooltjes meegenomen op zijn slee. Hij is bijna klaar! Doorsnee 7,2 x 5 x Hoogte 4,8 cm. 
€11,50

DRIE KERSTSLEEËN
De Kerstman heeft zijn cadeautjes op een slee achtergelaten. Kom gauw kijken, wat zou erin zitten?
Drie vrolijke Kerstsleeën met mooi ingepakte cadeautjes, sneeuwballen en dwarrelsneeuw op een houten ondergrond. Elke slee heeft andere cadeautjes en een andere kleur dennenboompje. Leuk voor onder de Kerstboom, in de vensterbank of bij een Kersttafereeltje. Diameter ca. 10 cm, hoogte ca. 7 cm.
€10,- per stuk. 

Witte slee met wit kerstboompje, cadeautjes, sneeuwballen, zuurstok, kerstbonbon en sneeuw

Gouden Slee met rood kerstboompje op een takkenschijfje dat besneeuwd is, met een heuse kerstbonbon. 

En een groen boompje op een witte slee met sneeuwballen, zuurstok en mooi verpakte cadeautjes.