Kerstballen in allerlei kleuren vind ik ook kerstcadeautjes! Dus hier zijn ze dan: veel minikerstballen in rijen of door elkaar in mooie kerstminidoosjes :-)

Vanaf €2,- tot 5,50

Kerstballetjes 2023 Ze zijn ca 2 bij 10 centimeter

Bovenkant van de doosjes.

Kerstcadeautjes en Kersttasjes
Een hoop cadeautjes voor onder de kerstboom die je nog moet inpakken? Als je een notoire inpakker kent, kun je hem of haar een grappig kerstcadeautje geven. 
Diverse tasjes met verschillende rollen inpakpapier of gewoon leeg voor je eigen cadeautje. De tasjes zijn aan beide kanten beplakt met een kerstafbeelding. Maten variëren tussen de kleinste, Lengte 2 x Breedte 1 tot de grootste Lengte 6 x Breedte 2 cm. Hoogtes hangen af van de rollen, 5 tot 12 cm.
Als je een tasje beter wilt bekijken, neem dan contact op. Het zijn ouderwetse poesieplaatjes en illustraties uit prentenboeken uit de vorige eeuw.
€1,50 tot €4

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

En hoe krijg je al die mooie cadeautjes (die je hier gekocht hebt :-) op je bestemming? In deze cadeautasjes natuurlijk. Ook hier variërend van Lengte 2,5 x Breedte 1,5 x Hoogte 4 tot L5 x B2 x H8 cm. 
€1,50 tot €3,50