WINTERTAFERELEN

Wintertaferelen
Houten schijven met mooie sneeuwscenes. Leuke sneeuw stillevens die je overal makkelijk kunt neerzetten wegens de houten ondergrond, waarvan je de nerven nog goed kunt zien. Op elke schijf zie je wat anders, en even gedetailleerd. Zoals kindertjes die sneeuwpret hebben, sneeuwpoppen die racen en skieën, sneeuwstillevens. De sneeuwtaferelen op hout zijn eenmalig. Je kunt deze wel opnieuw bestellen, dan maak ik een kopie maar ze zijn altijd iets anders. Het sneeuwtafereeltje is ook zonder houten schijf te bestellen, mocht je zelf een ondergrond hebben. Je kunt je eigen wensen kenbaar maken. Bijvoorbeeld, het kunstkleigedeelte op een blauwe of witte ondergrond, of het mutsje knalgeel, of een kerstboompje in de sneeuw of... :-)

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

GA DIRECT NAAR WINTER FUN EN SNEEUWTAFEREELTJES

KERSTWERKJES
Kerstwens vervuld!

Sam Eekhoorn had als wens voor Kerstmis HEEL VEEL beukennootjes. Wie schetste zijn verbazing toen hij 's ochtends inderdaad HEEL VEEL beukennootjes in een enorme papieren zak ontdekte? Zijn vriendje heeft er eentje, maar die staat weer dichterbij hun eigen kerstboompje. Lengte 17,8 x Breedte 12 x Hoogte 21 cm.

€15

Voor Erik Eekhoorn is de Kerstman ook heel aardig geweest: Erik wilde zo veel mogelijk eikels. Maar wie had verwacht dat hij zoveel in een jutenzak zou krijgen, en een bijzondere daar bovenop, eentje met een gouden hoedje? Lengte 18,5 x Breedte 14 x Hoogte 21 cm.

€15

Een topstuk: Sneeuwpoppen tuigen kerstboom op
Een sneeuwechtpaar is met veel plezier hun kerstboom aan het versieren. Met echte minikerstballen, slingers en cadeautjes. Diameter 16 x Hoogte 17,5 cm.
€22

En nog een topstuk: Sneeuwpop met paddenstoel. Favoriet!

O ohh... Een beetje te ruig gespeeld, daar komen letterlijk brokken van. Onder toeziend oog van de sneeuwpop proberen de kabouters de andere weer op te bouwen. Gemaakt van een houten schijf, takken en kunstklei. Diameter 15 x Hoogte 16 cm.
€25

Zilveren kerkje met houten dennen 
Een (dik) kerkje met een zilveren dak en platte houten dennetjes. Diameter 15 x Hoogte 16 cm.
€12,50

Zilveren kerkje met groene dennen 
Een kerkje met een slanke toren en een zilveren dak en altijdgroene dennen. Mét een versierde kerstboom. Diameter 15 x Hoogte 16,5 cm.
€12,50

Zilveren kerkje 
Een rustig sneeuwlandschap met kale besneeuwde bomen en een kerkje en een hekje. Diameter 15 x Hoogte 15,5 cm.
€13,50

Kerk met vijver 

Een kerkje waar een roetsjbaan naast ligt, de vijver wordt gebruikt als stoppunt. Met kale besneeuwde bomen, houten dennetjes, witte kerstbomen en één versierde kerstboom. Als je goed kijkt, zie je een hele kleine sneeuwpop weerspiegeld in het water. Diameter 15 x Hoogte 17 cm. Kerstboomtop nu versierd met zilverglitter.
€13,50

Sneeuwpopjes spelen op bevroren vijver. 
Met houten kerstboompjes waar op de top gouden sterren met blauwe juweeltjes zitten. Een sneeuwpop schuift de sneeuw weg om baan te maken voor een sneeuwpop die een sleetje met een kleine sneeuwpop trekt. Zes blauwe dennetjes sieren de vijver. Diameter ca. 13,5 x Hoogte 8 cm. 
€11,50

Rust grote boom
Een stilleventje waar je rustig van wordt. Door de verschillende kleuren bruin en het wit van de vaste en losse sneeuw kun je hier naar kijken en je voelt je zen... Een kleinere houten schijf als ondergrond. Lengte 10 x Breedte 6 x Hoogte 9,5 cm.
€10

Sneeuwpop trekt jongen
Tafereeltje met houten kerstboompjes, bekroond met gouden sterren en een blauw juweeltje, een kerstsneeuwpop die een jongen in blauwe kleren op een slee trekt. Een konijntje kijkt toe vanachter een boomstronk, klaar om een sneeuwbal te gooien. Diameter ca. 13,5 x Hoogte 8 cm. 
€11,50

Winterfee
De Winterfee komt even kijken bij twee kaboutertjes die midden in het bos een sneeuwpop aan het maken zijn. Gaat het wel goed op die ladder? De andere kabouter zit rustig met de wortel voor de sneeuwpop op een grote sneeuwbal te wachten tot hij hem aan kan geven. Diameter 15,5 x Hoogte 16 cm.
AANBIEDING: van €14,50 voor 10,-

Klein stilleven met paadje
Huisje in sneeuw met boom Diameter 6,5 x 4,8 cm.
€7,50

Vakwerkhuis
Een vakwerkhuisje ligt ondergesneeuwd naast de heuvel en de boom. Zo rustig. Ook met ondergrond. Diameter 7,5 x Hoogte 7,5 cm.
€8,50

Kindjes spelen in de sneeuw. 
Tafereeltje met houten kerstboompjes, een hekje met sneeuwlaag en drie kindertjes die in de sneeuw spelen. Diameter 13.5 x Hoogte 8 cm. 
€10,50

Finish
Tafereeltje met houten kerstboompjes, een sneeuwpop die bovenop een heuveltje klaar staat om bij de sneeuwpop beneden bij de finish te eindigen. Gouden sterren met een rood juweeltje zitten vast. Een eekhoorntje op een bankje kijkt toe. Kunstsneeuw bedekt het hout. Diameter ca. 13,5 x Hoogte 8 cm. 
€12,50

Sneeuwpop trekt meisje.
Tafereel met houten dennen met gouden sterren en een roze juweeltje erbovenop.  Twee groene kleiboompjes, twee hekken en een sneeuwpop die het meisje op de slee trekt. Diameter ca. 13,5 x Hoogte 8 cm. 
€11,50