Klik op vlag onderaan voor Engels (Homepage!) For English, click on flag below (Homepage!)

Leuke en originele sneeuwtafereeltjes op een houten ondergrond.

Nieuw sneeuwtafereeltje 2017: Sneeuwengel. VERKOCHT.
Ze wacht rustig met zijn sjaal en hoed tot hij is uitgezwaaid!
Gemaakt op een houten schijf, polymeerklei en kunstsneeuw. Diameter ca. 8 cm, hoogte 10 cm.
€8,50

snowangel-1.jpg
snowangeldetail.jpg

VRIENDJE 2017
Een sneeuwpop maakt een vriendje... En hij neemt netjes zijn hoed af. Het hertje is van kunststof, de sneeuwpop van polymeerklei.
Diameter 6,8 x Hoogte 15 cm.
€9,50

snowmandeerdetail.jpg
vriendje-1.jpg
snowmandeer.jpg
post.jpg

American Mailbox 
De postbode komt langs om wel hele leuke post te brengen. Gelukkig staat er een lantaarnpaal zodat hij de weg niet kwijtraakt. Houten ondergrond,suikersneeuwboom en stuifsneeuw. Diameter ca. 7 x Hoogte 8 cm.
€8,50

postzijkant.jpg
postdetail.jpg
bordersklaar2.jpg

Hartje 
De liefde bloeit hier in de kou. Zij geeft hem haar hart... Houten ondergrond, boom bedekt met stuifsneeuw, hekje met sneeuwlaag en kleine sneeuwballen. Lengte 9 x Breedte 7,5 x Hoogte 8 cm. 
€8,50

hart1.jpg
hart.jpg
hartentwee-1.jpg
bordersklaar2-1.jpg
gevallen.jpg

Gevallen! 
Ajajajaj, dat doet pijn. Zijn vriendje is ook geschrokken. Maar zusjelief heeft het niet eens in de gaten...  Houten ondergrond, witte boom met gekleurde ballen, suikerboom en een vijvertje. Lengte 9,8 x Breedte 7,8 x Hoogte 5,3 cm.
€9,50

valdetail.jpg
mirror.jpg
bordersklaar2-2.jpg

Roze huisje 
Een lieflijk roze huisje omgeven door sneeuw, met een prachtige sneeuwvlokboom. Volgens mij woont hier een meisje... Diameter 6,7 x Hoogte 6,2 cm. 
€8,50

rozehuisje.jpg
detailrozehuisje.jpg
rozehuisjedetail.jpg
bordersklaar2-3.jpg

Lezen 
In alle rust zit deze sneeuwpop heerlijk een boekje te lezen. Nou ja, boekje? Het lijken wel Middeleeuwse boeken. En ook hier heeft hij al het licht dat hij nodig heeft dankzij de straatlantaarn. Houten ondergrond, suikerboom, vaste sneeuw. Diameter 6,5 x Hoogte 11,5 cm.
€8,50

reading.jpg
lezenzijkant.jpg
bordersklaar2-42.jpg

Een ander soort sneeuwtafereeltje is Kerstmannetjes op hulstblaadjes die op houten dennen zitten. Kerstmannetjes op een besneeuwde kerstboom met een vlierbes en een elsbes. Lengte 7 x Breedte 6 x Hoogte 3 cm. Als je misschien wilt dat hij iets anders vasthoudt, laat maar weten, alles is mogelijk.
€5,95 

kerstmanopden.jpg
kerstmanopden2.jpg
bordersklaar2-43.jpg

Twee Kerstmannetjes op een Kerstboom met een gouden en een zilveren belletje. De belletjes kunnen echt rinkelen. Lengte 7 x Breedte 6 x Hoogte 3 cm.
€5,95

kerstmanopden3.jpg
kerstmanopden4.jpg
bordersklaar2-44.jpg
kerstmanopden5-1.jpg

Een Kerstmannetje op hulst, zittend op een houten den dat een enorme sneeuwbal vasthoudt. Tevens met een gouden belletje. Lengte 5 x Breedte 4 x Hoogte 3,1 cm.
€4,25

kerstmanopden5.jpg
bordersklaar2-45.jpg