Oorbelletjes

De collectie oorbellen: leuke zomerse oorbellen. Lekkere ijsjes- en suikerspinoorbellen, windmolentjes, gedetailleerde 'popperige' oorbelletjes, paddenstoeltjes en snoepoorbellen.
De hangers zijn gemaakt van nikkelvrij (zilver) metaal. Dat staat in ieder geval op de verpakking van het zilverdraad. Ik adviseer sowieso om bij elk paar nieuw gekochte oorbellen (bij mij of in een winkel) Sterilon te gebruiken, wat te koop is bij elke drogisterij en waarmee je je oor kunt ontsmetten.
Slechts €5 per paar!

Direct doorgaan naar IJSJESOORBELLEN en Popjesoorbellen en Grote Oorbellen

NIEUWE OORBELLEN 2024!

Madeliefjesoorbellen en zo.

IJSJESSSSS! Laat die hittegolf maar komen :-)

SNOEPOORBELLETJES!

UITGEBREID met hamburgertjes, koekjes, muisjesopkaas, krakelingen en hotdogs!

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

SNOEPOORBELLEN! 

Wat eten erbij: koekjes, krakelingen naast Engelse drop, spekjes en suikerspin, wafel met slagroom, chocolade, aardbeitjes en paddenstoelen. Keuze genoeg!

Bezoekers wilden graag madeliefjes en hier zijn ze: MADELIEFJES! Groot en klein €5

Paddenstoeloorbellen
TWEE soorten paddenstoelen, met een witte en een beige stam. Maar wel felrood met witte stippen, zoals het hoort! Kleine en kleinere oorbellen.
€5,-

Aardbei oorbellen
Aardbei oorbelletjes, groot en klein.
€5,-

En nu we toch bezig zijn met aardbeien (heerlijk om mee te werken): bij de oorbellen kun je ook een aardbeibroche dragen. 
€3
En een grotere met bloemen:
€4,50