Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

Kleine Kerststukjes, met groensel en besjes en kaarsen. Én paddenstoelstukjes. Klaar om op de Kersttafel bijgezet te worden.
Slechts €3 €3,50 en €4 per stuk. 

Kersttafels 
De leukste gedekte Kersttafels met dienblaadjes vol kerstkoekjes, Kerstboomstammetjes oftewel Yule logs, zuurstokken, cadeautjes, bekertjes voor de chocomelk, etc. Hartstikke leuk voor bij de Kerstboom, in de vensterbank, op tafel als het Kerstavond is. 
Kijk goed naar de details, elke Kersttafel is anders gedekt.
€12 slechts!

Kersttafel met wit kerstboompje
Een gedekte tafel met een Christmas Pudding, zuurstokken, een yule log, cadeautjes, 2 kommetjes koekjes, een grote kerstbonbon, een dienblaadje met koekjes en 2 kerstbekers. Lengte 9,5 x Breedte 4,3 x Hoogte 7 cm.

Kersttafel met tupperware
Een tafel gedekt met een plastic bakje met chocolade hulsttakjes, een groen boompje, een kersenbonbon, een kandelaar met druipende kaars, snoepjes, zuurstokken, 2 dienblaadjes met koekjes, een schaaltje kleine koekjes en een Christmas Pudding. Lengte 8 x Breedte 4,3 x Hoogte 8,5 cm. 

Kersttafel met groen boompje
Een kersttafel gedekt met een yule log, zuurtjes, een dienblad met koekjes, een kerstbonbon, een Christmas Pudding, 2 kerstbekertjes, een kandelaar met druipende kaars, een flesje met kerstspekken, cadeautjes en een groen boompje. Lengte 9,6 x Breedte 4,3 x Hoogte 7,3 cm.

Kersttafel met koekenmannetje
Kersttafel met een groot koekenmannetje, een krakeling, een yule log, een kerstbonbon, een hobbelpaardkoekje, een wit boompje, een dienblad met koekjes, een Christmas Pudding, een kom met sterrenkoekjes en zuurstokken Lengte 7,5 x Breedte 4,3 x Hoogte 7 cm.