Leuke en originele sneeuwtafereeltjes op een houten ondergrond.

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

Appelslee

Deze kabouter neemt even rust en eet... een appeltje! Het zijn er dan ook heel veel die hij moet sjouwen. Gemaakt op een houten basis, een houten slee, polymeerk;lei en kunstsneeuwDiameter 7,5 x hoogte 5,5 centimeter.

€8,50

Sneeuwengel
Ze wacht rustig met zijn sjaal en hoed tot hij is uitgezwaaid!
Gemaakt op een houten schijf, polymeerklei en kunstsneeuw. Diameter ca. 8 cm, hoogte 10 cm.
€8,50

VRIENDJE 
Een sneeuwpop maakt een vriendje... En hij neemt netjes zijn hoed af. Het hertje is van kunststof, de sneeuwpop van polymeerklei.
Diameter 6,8 x Hoogte 15 cm.
€9,50

American Mailbox 
De postbode komt langs om wel hele leuke post te brengen. Gelukkig staat er een lantaarnpaal zodat hij de weg niet kwijtraakt. Houten ondergrond,suikersneeuwboom en stuifsneeuw. Diameter ca. 7 x Hoogte 8 cm.
€8,50

Hartje 
De liefde bloeit hier in de kou. Zij geeft hem haar hart... Houten ondergrond, boom bedekt met stuifsneeuw, hekje met sneeuwlaag en kleine sneeuwballen. Lengte 9 x Breedte 7,5 x Hoogte 8 cm. 
€8,50

Gevallen! 
Ajajajaj, dat doet pijn. Zijn vriendje is ook geschrokken. Maar het meisje heeft het niet eens in de gaten...  Houten ondergrond, witte boom met gekleurde ballen, suikerboom en een vijvertje. Lengte 9,8 x Breedte 7,8 x Hoogte 5,3 cm.
€9,50

Roze huisje 
Een lieflijk roze huisje omgeven door sneeuw, met een prachtige sneeuwvlokboom. Volgens mij woont hier een meisje... Diameter 6,7 x Hoogte 6,2 cm. 
€8,50

Lezen 
In alle rust zit deze sneeuwpop heerlijk een boekje te lezen. Nou ja, boekje? Het lijken wel Middeleeuwse boeken. En ook hier heeft hij al het licht dat hij nodig heeft dankzij de straatlantaarn. Houten ondergrond, suikerboom, vaste sneeuw. Diameter 6,5 x Hoogte 11,5 cm.
€8,50

Een ander soort sneeuwtafereeltje is Kerstmannetjes op hulstblaadjes die op houten dennen zitten. Kerstmannetjes op een besneeuwde kerstboom met een vlierbes en een elsbes. Lengte 7 x Breedte 6 x Hoogte 3 cm. Als je misschien wilt dat hij iets anders vasthoudt, laat maar weten, alles is mogelijk.
€5,95 

Twee Kerstmannetjes op een Kerstboom met een gouden en een zilveren belletje. De belletjes kunnen echt rinkelen. Lengte 7 x Breedte 6 x Hoogte 3 cm.
€5,95

Een Kerstmannetje op hulst, zittend op een houten den dat een enorme sneeuwbal vasthoudt. Tevens met een gouden belletje. Lengte 5 x Breedte 4 x Hoogte 3,1 cm.
€4,25