KERSTMOBILES

Kerstmobiles... vrolijke mobiles om de sfeer in huis nog gezelliger te maken. Voor Kerst heb ik er twee met dennenappels gemaakt.

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

Kerstmobile met gouden dennenappels en sneeuw. Gemaakt van een tak, dennenappels, kralen en kunstsneeuw.

€20

Een een Kerstmobile met witte dennenappels en sneeuw.

€20

KERST: twee grote mobiles met dennenappels. Maar niet zomaar dennenappels... deze zijn bedekt met sneeuw en rode, groene en blauwe glitter. Gemaakt van takken, wol, witte en rode bellen, en parelkralen.

€22 per stuk

BLAUW

ROOD/GROEN MET BELLEN

Kerstmobile met koekenmannetjes en brede ring 

€17

Grote Xmas Mobile
Een mobile met acht touwtjes! Er hangen koekenmannetjes, kerstsokken, sterren, klokjes, lekkernijen, kerstboompjes en kerstmutsen aan. De met rode wol omwikkelde ring is versierd met kleine hulstblaadjes. Lengte 39 cm inclusief metalen ring, vanaf de ring 30 cm.
€25

Wat is Kerstmis zonder een Kerstroos, of kerstster zoals anderen het noemen. Precies, en daarom een mobile met kerstroosjes én echte kerstroosmeisjes. Lengte inclusief houten ring 54 cm, vanaf ring 28 cm.
€20

Jammie, koekenmannetjes! Bruine Koekenmannetjes aan een mobile, hoe leuk. En ze draaien mee van kort naar lang. Inclusief metalen ring 37 cm, vanaf ring 21 cm.
€15,-

Smullen, nog meer koekenmannetjes! Versierde Koekenmannetjes aan een mobile. Ook deze draaien mee van kort naar lang. Inclusief metalen ring 34 cm, vanaf ring 22 cm. 
€15,-

Sneeuw en Sterren
Sneeuwsterren met echt klingelende klokjes, sneeuwpoppen met hoeden, sneeuwpoppen met houten blauwe sterren: snow is the word! Lengte incl. houten ring 50 cm, vanaf ring 36 cm.
€22,50 

Groene ring
Een houten ring met groene wol omwikkeld draagt koekenmannetjes, kerstboompjes, sterren en klokjes. En rode kralen. Lengte inclusief houten ring 44 cm, vanaf ring 28 cm.
€18

Brede ring
Een mobile waar dezelfde kerstwerkjes aan hangen maar dan aan een bredere metalen ring en rode kralen.
Lengte inclusief ring 45 cm, vanaf ring 28 cm.
€20

De collectie kerstmobiles van 2016. Weer heel anders dan die van 2017 :-)

Een koekenmanmobile, compleet met het recept om koekenmannetjes te maken. Een leuke mobile voor zowel Kerst als gewoon in de keuken. De koekjes en de koekenman (licht en donker) zijn aan beide kanten versierd en de koekjes hangen aan de koekenman zelf.
€12,50

Kerstlaarsjesmobile
Een mobile gemaakt van met groene wol omwikkelde metalen ring met twee kerstlaarsjes, twee kerstklokjes met een belletje eraan, twee sneeuwpopjes gemaakt van foamballetjes en papier, en twee kerstelfschoentjes. Sneeuwbesjes, rode besjes en sprookjeswol op de hulstblaadjes van vilt.
€12,50

Kerstsokmobile
Mobile, bijna net als de kerstlaarsmobile, maar nu met vier kerstsokjes en vier kerstklokjes met rode belletjes.
€12,50