werkinvoorbereiding-1.jpg

Kerstmobiles... vrolijke mobiles om de sfeer in huis nog gezelliger te maken. Voor Kerst 2017 heb ik er een aantal gemaakt.

Kabouters in bos 
Een tak met sneeuw waar dennenboompjes aan hangen en waar kabouters doorheen lopen/hangen. Vrolijk groen en rood, met een beetje sneeuwwit.
Tak 31 cm. Hoogte vanaf ophangring: 28 x 7 cm. VERKOCHT.
€19,95

xmasmobile1.jpg
xmasmobile-1.jpg
xmasmobile2.jpg
xmasmobile3.jpg

En een foto van deze mobile in het huis waarvoor hij gekocht is!

kabouterbosmobile.jpg
bordersklaar1-7.jpg

Grote Xmas Mobile
Een mobile met acht touwtjes! Er hangen koekenmannetjes, kerstsokken, sterren, klokjes, lekkernijen, kerstboompjes en kerstmutsen aan. De met rode wol omwikkelde ring is versierd met kleine hulstblaadjes. Lengte 39 cm inclusief metalen ring, vanaf de ring 30 cm.
€25

xmasmobile-2.jpg
xmasmobile1-2.jpg
bordersklaar2-48.jpg

Wat is Kerstmis zonder een Kerstroos, of kerstster zoals anderen het noemen. Precies, en daarom een mobile met kerstroosjes én echte kerstroosmeisjes. Lengte inclusief houten ring 54 cm, vanaf ring 28 cm.
€19,95

Kerstroosmobile.jpg
Kerstroosmobile4.jpg
Kerstroosmobile3.jpg
Kerstroosmobile2.jpg
border-2.jpg

Jammie, koekenmannetjes! Bruine Koekenmannetjes aan een mobile, hoe leuk. En ze draaien mee van kort naar lang. Inclusief metalen ring 37 cm, vanaf ring 21 cm.
€15

gingerbreadmenbrownmobile.jpg
border.jpg

Smullen, nog meer koekenmannetjes! Versierde Koekenmannetjes aan een mobile. Ook deze draaien mee van kort naar lang. Inclusief metalen ring 34 cm, vanaf ring 22 cm. 
€15

gingerbreadmenmobile2.jpg
border-1.jpg

Sneeuw en Sterren
Sneeuwsterren met echt klingelende klokjes, sneeuwpoppen met hoeden, sneeuwpoppen met houten blauwe sterren: snow is the word! Lengte incl. houten ring 50 cm, vanaf ring 36 cm.
€22,50 

snowandstarsmobile.jpg
snowandstarsmobile3.jpg
snowandstarsmobile1.jpg
snowandstarsmobile4.jpg
bordersklaar1-6.jpg

Groene ring
Een houten ring met groene wol omwikkeld draagt koekenmannetjes, kerstboompjes, sterren en klokjes. En rode kralen. Lengte inclusief houten ring 44 cm, vanaf ring 28 cm.
€19,95

groeneringmobile.jpg
groeneringdetail.jpg
groeneringmobile1.jpg
bordersklaar2-46.jpg

Brede ring
Een mobile waar dezelfde kerstwerkjes aan hangen maar dan aan een bredere metalen ring en rode kralen.
Lengte inclusief ring 45 cm, vanaf ring 28 cm.
€19,95

bredering.jpg
brederingdetail.jpg
bredering1.jpg
bordersklaar2-47.jpg

De collectie kerstmobiles van 2016. Weer heel anders dan die van 2017 :-)

Een koekenmanmobile, compleet met het recept om koekenmannetjes te maken. Een leuke mobile voor zowel Kerst als gewoon in de keuken. De koekjes en de koekenman (licht en donker) zijn aan beide kanten versierd en de koekjes hangen aan de koekenman zelf. BEIDE VERKOCHT.
€12,50

koekmanmobile-2.jpg
receptkoekman-kopie.jpg
border-3.jpg

Kerstlaarsjesmobile
Een mobile gemaakt van met groene wol omwikkelde metalen ring met twee kerstlaarsjes, twee kerstklokjes met een belletje eraan, twee sneeuwpopjes gemaakt van foamballetjes en papier, en twee kerstelfschoentjes. Sneeuwbesjes, rode besjes en sprookjeswol op de hulstblaadjes van vilt. VERKOCHT>
€12,50

kerstmobile-1.jpg
detailkerstmobile-1.jpg
bordersklaar3.jpg

Kerstsokmobile
Mobile, bijna net als de kerstlaarsmobile, maar nu met vier kerstsokjes en vier kerstklokjes met rode belletjes. VERKOCHT.
€12,50

kerstlaars-1.jpg