Klik op vlag onderaan voor Engels (Homepage!) For English, click on flag below (Homepage!)

Een bijzonder verjaardagscadeau dat je elk jaar tevoorschijn kunt halen: een diorama van een Feestje!
Een houten doos met twee scharnieren die, als je hem opent, een feesttafereeltje laat zien met veel details. Cadeautjes, snoepjes, taarten, een gedekte tafel voor vijf genodigden waar één gast zich niet kon inhouden, vlaggetjes aan weerszijden waardoor de doos open kan blijven staan, koekjes, ballonnen, veel Engelse drop in een tupperware doosje en een glazen pot, fruit en lollies. Aan alle kanten versierd met vrolijke designs. Lengte 19 x Breedte 18 x Hoogte 8,8 cm.
€37,50

partybox.jpg
feestdoos.jpg
ballonen.jpg
partyboxdetail.jpg
feestdoostafel.jpg
feestdooscadeautjes.jpg
detailpartybox.jpg

Naar de kermis!

Kermiskramen met het vrolijkste snoep ooit! Dropballen, zuurstokken, toffee-appels, lollies, wijnballen, suikerspinnen, nougat, zuurtjes, spek, kauwgomballen en genoeg suikerspinnen om misselijk te worden, gewoonweg verrukkelijk :-) Hier staan vier kramen afgebeeld.

DSCN2979.jpg

Voorbereiding: het hout is gekocht en gezaagd, genoeg voor een paar snoepkramen en hier is het resultaat!

De Zuurstokkraam
Zo genoemd wegens zijn vrolijke kleuren. Tweelaagse kraam met een vrolijke vlaggenlijn, zuurstokken in potjes, spekjes en snoepjes in glazen potjes, wijnbal en nougat erbij.
€24

Zuurstok.jpg
zuurstokdetail.jpg
zuurstokdetail1.jpg

De blauwe kermiskraam
Drielaags kraampje met vrolijke vlaggenlijn, plastic en glazen potten vol met zuurstokken, zuurtjes, gekleurde lollies, een toffee-appel, nougat en een kauwgomballenautomaatje. Alle zuurstokken zijn eigenhandig gedraaid.
€29

bluefairstall.jpg
suikerspinblauw.jpg
detailblauwesnoepkraam.jpg
blauwekermissnoepkraam-1.jpg
rozesnoepkraam.jpg

De roze kermiskraam
Tweelaagse snoepkraam met vlaggenlijn en aankleding in bijbehorende kleuren. Roze en roodgetinte zuurstokken in glazen en plastic potjes, lollies, wijnballen, toffee-appel, kauwgomballen-automaat, nougat en roze suikerspinnen. 
€25

detailpinkfair.jpg
detailspinkfair.jpg
kermissnoep.jpg

Drielaagse blauwe kermissnoepkraam met roze en blauwe suikerspin
Net weer een iets andere blauwe kraam met zuurstokken in plastic potten, zuurtjes en spekjes in glazen potten, lollies, toffee-appel, nougat, wijnballen en al iets te lang in de hand gehouden suikerspinnen! Twee containertjes met dropballen en nougats. Zonder vlaggenlijn.
€22

suikerspin.jpg

Rode Kermissnoepkraam

Bijna hetzelfde als de zuurstokkraam, maar dan in het rood. Tweelaagse kraam met een vrolijke vlaggenlijn, zuurstokken in potjes, spekjes en snoepjes in glazen potjes, wijnbal en nougat erbij. Let op, deze zuurstokken zitten los!
€24

rodekermissnoepkraam.jpg
rodekermissnoep.jpg

ELKE KRAAM kan gemaakt worden, in alle kleuren die je maar wilt. Met of zonder vlaggetjes, tweelaags of drielaags of zelfs vierlaags. Je kunt al het snoep van de wereld tentoongesteld krijgen of juist alleen echt kermissnoep. Neem contact op: thaila1282@hotmail.com