Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

Een bijzonder verjaardagscadeau dat je elk jaar tevoorschijn kunt halen: een diorama van een Feestje!
Een houten doos met twee scharnieren die, als je hem opent, een feesttafereeltje laat zien met veel details. Cadeautjes, snoepjes, taarten, een gedekte tafel voor vijf genodigden waar één gast zich niet kon inhouden, vlaggetjes aan weerszijden waardoor de doos open kan blijven staan, koekjes, ballonnen, veel Engelse drop in een tupperware doosje en een glazen pot, fruit en lollies. Aan alle kanten versierd met vrolijke designs. Lengte 19 x Breedte 18 x Hoogte 8,8 cm. 
€40

Naar de kermis!

Kermiskramen met het vrolijkste snoep ooit! Dropballen, zuurstokken, toffee-appels, lollies, wijnballen, suikerspinnen, nougat, zuurtjes, spek, kauwgomballen en genoeg suikerspinnen om misselijk te worden, gewoonweg verrukkelijk :-) Hier staan vier kramen afgebeeld.

Voorbereiding: het hout is gekocht en gezaagd, genoeg voor een paar snoepkramen en hier is het resultaat!

De Zuurstokkraam
Zo genoemd wegens zijn vrolijke kleuren. Tweelaagse kraam met een vrolijke vlaggenlijn, zuurstokken in potjes, spekjes en snoepjes in glazen potjes, wijnbal en nougat erbij.
€25

De blauwe kermiskraam
Drielaags kraampje met vrolijke vlaggenlijn, plastic en glazen potten vol met zuurstokken, zuurtjes, gekleurde lollies, toffee-appels, nougat, spekken, blauwe suikerspinnen, drop- en wijnballen en een kauwgomballenautomaatje. Alle zuurstokken zijn eigenhandig gedraaid. L20,5 x B12,5 x H25 cm.
€40

De roze kermiskraam
Tweelaagse snoepkraam met vlaggenlijn en aankleding in bijbehorende kleuren. Roze en roodgetinte zuurstokken in glazen en plastic potjes, lollies, wijnballen, toffee-appel, kauwgomballen-automaat, nougat en roze suikerspinnen. 
€25

Rode Kermissnoepkraam

Bijna hetzelfde als de zuurstokkraam, maar dan in het rood. Tweelaagse kraam met een vrolijke vlaggenlijn, zuurstokken in potjes, spekjes en snoepjes in glazen potjes, roze suikerspin, wijnbal en nougat erbij. Let op, deze zuurstokken zitten los!
€25

ELKE KRAAM kan gemaakt worden, in alle kleuren die je maar wilt. Met of zonder vlaggetjes, tweelaags of drielaags of zelfs vierlaags. Je kunt al het snoep van de wereld tentoongesteld krijgen of juist alleen echt kermissnoep. Neem contact op: thaila1282@hotmail.com