Mobiles

Mobiles, waar je de leukste dingetjes aan kunt hangen. Een perfect cadeautje voor de babykamer, in de serre, de hal of ergens in de woonkamer. Als er VERKOCHT bij staat, wil dat alleen maar zeggen dat wanneer ik een nieuwe maak, dat nooit dezelfde wordt omdat takken nu eenmaal niet te reproduceren zijn.

                                             KIJK voor de KERSTmobiles HIER

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

TWEE nieuwe MEI-mobiles! €20

Verschillende regenboogdruppelsmobiles, met wolkjes.
€20.

VORK VORM

Elfjesmobile
Ook zo gek op elfjes? Dan heb je hier een vrolijke mobile met schattige poesieplaatjes van elfjes. Zes elfjes hangen aan koordjes die weer aan een gevorkte tak om een groter poesieplaatje heen hangen. Gemaakt van wollen draden, vilt, poesieplaatjes, takken, polymeerklei (bloemen), kralen. De mobile hangt aan een kleine houten ring, de tak is ongeveer diameter 24 bij hoogte 47 cm.
€15

Deze elfjes hangen eraan. Zijn moeilijk allemaal op de foto vast te leggen daarom hier wat duidelijker.

Nieuwe regenboogmobile wolk
Mobile met regenboog en één wolkje. De regenboogdruppels hangen aan nylondraaden aan een tak uit een geheel bestaat. Vanaf de ring tot de laagste druppel is deze 49 cm lang en de gevorkte tak is ongeveer 22 cm.
€15

Regenboogmobile klein
Een heuse regenboog en wolkjes. De regenboogdruppels hangen aan gekruiste takken en in het midden zweven vijf wolkjes voorbij. Gemaakt van takken, polymeerklei, nylondraad. De mobile hangt aan een metalen ring, de takken van deze mobile zijn diameter 16 x 16 x hoogte 40 cm.
€16,50

Regenboogmobile groot 
Ook hier een echte regenboog met wolkjes. De druppels hangen aan gekruiste takken en in het midden hangt de regenboog met drie losse wolkjes. Gemaakt van takken, polymeerklei, nylondraad. De mobile hangt aan een metalen ring, de takken van deze mobile zijn ongeveer diameter 23 x 23 x hoogte 40 cm.
€17,50

De aardbeivlindermobile
Een vrolijke roodgroene mobile met vlindertjes die leven van aardbeien. Gemaakt van een metalen ring (10,5 cm), wol, vilt en polymeerklei.
€15

Mobile 3 wolken, recht 
Vrolijke mobile met regendruppels die vrolijk rondzwaaien tussen de wolken.Takken uit de natuur, regendruppels van klei aan doorzichtig nylondraad. Hoogte 63 x Lengte takken 22 + 9 (zijtak) x Lengte druppels 37 cm.
€15

Mobile blauwe vogels 
Drie vrolijke vogeltjes op een tak. Takje, draad, klei, houten ringetje. Hoogte 20 x Lengte tak 11,5 x Diepte 3,7 cm.
€7,50

Mobile 3 wolken, breed
Nog meer vrolijke regenboogruppeltjes, op een iets bredere tak. Takken uit de natuur, regendruppels van klei aan doorzichtig nylondraad. Hoogte 50 x Lengte takken 20 + 14 (zijtak) x Lengte druppels 27 cm.
€17

En toen kwam de Paasmandjesmobile :-) Een grote mobile die allerlei paaseitjes in 25! mandjes draagt in twee verdiepingen. De grote ring is 20,5 cm in diameter, de kleine 10,5 cm. De lengte vanaf de ophangingsring is ongeveer 47 cm. Een vrolijke toevoeging aan de paasvreugde! Gemaakt van metalen ringen, wol eromheen gedraaid, sprookjeswol, paasmandjes van polymeerklei en een nepei in het midden. 
€24