Klik op vlag onderaan voor Engels (Homepage!) For English, click on flag below (Homepage!)

Baby's

Baby's zijn leuk, Je kunt alle kanten met ze uit: notenbaby's en vlinderbaby's, een elfenbaby, een notenwieg en een aardbeibaby zijn in ieder geval hier te vinden. 

babietjes.jpg

Een meisje is geboren in juli 2017... Eva
Gemaakt van hout, papier, poesieplaatjes, kunststof wieggordijn, plastic tut, stoffen slabbetje, een flesje met babyshampoo, polymeerklei schoentjes, flesje, jongleerballen, rammelaar en... een baby in wiegje van hout. Kan hangen en staan. Lengte 12,6 x Breedte 10,3 x Diepte 4,1 cm.
€11,50

dioramababyeva.jpg
dioramababy.jpg
dioramababyzijkant.jpg

Slaap zacht
Een vlinderbaby in een walnoot met een blauw dekentje, een zilveren belletje met erbovenop een witte bloem. Het baby'tje zit vast. Een schattig kraamcadeautje. Noot: ong 3 bij 4 cm. Hoogte 7 cm. 
€5,-

nootwieg.jpg

De bovenstaande was de eerste, deze komen er nu in juli 2017 bij. Een geel babietje met gouden bel, een roze babietje met roze bel en een lichtblauw babietje met zilveren bel en een donkerblauwe baby met rode bel.

nootwieggeel.jpg
nootwiegroze.jpg
nootwiegblauw.jpg
nootwiegdonkerblauw.jpg

Aardbeibaby in hangmand. Een lief babietje in een aardbeienbloemmand. De mand kun je wiegen. Lengte 4,3 x Breedte 3 x Hoogte 5,1 cm.
€7,50

aardbeibaby.jpg
aardbeihanger.jpg
detail.jpg
babyborder.jpg

Een elfenbaby die in juni geboren is. Een jongetje dat Bosco heet.
Hij ligt op witte veren op een blauwe bloem. Hij heeft een blauwe speentje in zijn mond en hij  kan al vliegen: flinterdunne vleugeltjes zitten vast aan zijn rug. Diameter 9 cm. Hoogte hangt af van de grootte van de baby.
€7,50

bosco12-6-13.jpg
babyborder-1.jpg

Vlinderbabies
Deze babies kunnen wegvliegen wanneer ze maar willen... mits ze wakker worden. Ze komen in diverse kleuren langs: goud, blauw, oranje, paars, rood en groen. De vlinder heeft Lengte 4,5 x Breedte ca. 3,9 (hangt van de babby én het voelsprietenmutsje af) x Dikte 1,8 cm. Elke vlinderbaby is anders en uniek. Er zijn ook kleinere vlinders en andere kleuren. 
€4,75

allebabys.jpg
babyblue.jpg
babygold.jpg
babyorange.jpg
babypurple.jpg
babypink.jpg
babygreen.jpg
babyborder-2.jpg

Een origineel kraamcadeautje is de notenbaby, een piepklein babietje op een bedje van mos en een flesje met bijbehorend dopje erbij. Jongens en meisjes met alles erop en eran :-)
€4,95

babyjongen2-2.jpg
babyjongen1.jpg
babymeisjelint-1.jpg
babietje14-5-2013-1.jpg
babyborder-3.jpg