Paddenstoelen en zo...

Paddenstoelen in alle maten, vormen en settings. Allemaal uniek natuurlijk, maar zó leuk. Kijk hier voor een mooie paddenstoel voor in een herfsttafereel of gewoon op je bureau. 

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

Lezende kabouter
Een kabouter die rustig op een paddenstoeltje zit en een boekje leest over... jawel, paddenstoelen :-) Diameter hoed 3,9 x Hoogte 4,5 cm.
€6,50

Waslijn
Na gedane arbeid is het zoet rusten! Aan de waslijn hangen de kleertjes van de kabouter die heerlijk achterover leunt tegen een van de paddenstoelen. Lengte 7,4 x Breedte 3,6 x Hoogte 4 cm. De lengte van de lucifer is 5,4 cm.
€10

Kabouter onder een herfstpaddenstoel
Een vrolijke kabouter zit content onder een paddenstoel, met twee eikeltjes en een herfstblad naast zich. 
Lengte 7,4 x Breedte 3,6 x Hoogte 4 cm.
€4

Paddenstoelhuisje
Gelukkige kaboutertjes wonen hier in deze paddenstoeltjes. Lengte 4 x Breedte 3,5 x Diameter hoed 3,9 cm.
€4,50

Kabouters op blaadjes
Serie van kabouters op blaadjes, maar net andere mannetjes. De een heeft een lieveheersbeestje bij zich, de ander een pompoen, een ander...
€4

Pompoen oranje

Kleine kabouter op een geel herfstblaadje met een oranje pompoen op zijn schoot en een oranje mutsje op. Lengte 2,2 x Breedte 2 x Hoogte 1,6 cm. 

Lieveheersbeestje geel

Kleine kabouter op een geel herfstblaadje met een lieveheersbeestje op schoot. Lengte 2,2 x Breedte 2 x Hoogte 1,5 cm. 

Content zittende elf

Kleine elf op een rood herfstblaadje met zijn armpjes om zijn benen. Lengte 2,2 x Breedte 2 x Hoogte 1,5 cm

Pompoenkabouter met groene muts
Kleine kabouter op een rood herfst-blaadje met een oranje pompoen in zijn handen en een groene puntmuts op. Lengte 2,2 x Breedte 2 x Hoogte 1,5 cm. 

Rode puntmutskabouter

Kleine kabouter op een oranje herfst- blaadje met zijn armpjes om zijn benen en een enorme puntmuts op. Lengte 2,2 x Breedte 2 x Hoogte 2 cm. 

Drie wenspaddenstoeltjes
Set van drie paddenstoelen waar op de hoed twee gekleurde stipjes zitten: twee wensen! Hoogte ca. 2,5 x Diameter hoed ca. 2,9 cm.
Per set €3,50, per stuk €1,50

En hier dan de rode, met één wensch!

Paddenstoelmeisje
Twee paddenstoelenmeisjes met dichte oogjes. Diameter hoed 3 x  Hoogte 3,1 cm. 
€3,50

Drie op een rij
Drie paddenstoelen bij elkaar. Lengte 4,3 x Breedte 3 x Hoogte 2,6 cm.
€4