Klik op vlag onderaan voor Engels (Homepage!) For English, click on flag below (Homepage!)

KERSTOORBELLEN

De leukste kerst- en winteroorbellen! Er zijn sneeuwpopjes, zuurstokken, kerstsokken, Engelse X-mas puddings, en kerstelfschoentjes in de aanbieding. De stekers zijn kerstbomen en koekenmannetjes. Leuk om tijdens het kerstdiner, maar ook daarbuiten te dragen. Van nikkelvrij zilverdraad, zo staat het in ieder geval op de verpakkingen.
Slechts €5,- per paar.

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

KERSTSOKKEN
Mooie rode kerstsokken (of kerstlaarsjes) met witte toefjes en versierd met een hulsttakje en besjes. 
Lengte ca. 1,8 x Breedte 0,4 x Hoogte 1,5 cm.

ENGELSE CHRISTMAS PUDDING
De enige, echte Kerst cakes die in Engeland met Kerst gegeten worden. Hoe leuk tijdens het Kerstdiner! Diameter ca. 0,6 x 1,6 cm. 

KERSTELFSCHOENTJES
Puntige schoentjes, die alleen de hulpjes van de Kerstman, de kerstelven, dragen in zijn werkplaats op de Noordpool. Lengte ca. 2 x Breedte 0,5 x Hoogte 1 cm.

ZUURSTOKOORBELLEN
Originele zoete zuurstokoorbelletjes waar je de show mee steelt. Lengte 2,7 tot 4 cm.

SNEEUWPOPJES
Sneeuwpopoorbellen met verschillende kleuren sjaal. Vrolijk in de winter. Elke kleur is mogelijk, zelf regenboog! Diameter ca. 1 x Hoogte 2 cm.

KOEKENMANNETJES
Donkerbruine, lichtbruine en gouden koekenmannetjes met rode knoopjes, groene en blauwe knoopjes. Diameter ca 1 tot 1,2 cm. De koekenmannetjes zijn tevens in stekers verkrijgbaar.  

KERSTBOOMSTEKERS
Donkerblauwe kerstboompjes voor een Blue Christmas. Boompjes zijn 2 x 2,5 cm. 

APARTE KERSTKLOKJES EN KERSTBOOMPJES
Aparte klokjes en boompjes voor een gewaagde outfit! Geen is hetzelfde.