For English, click on flag below (Homepage!) Klik op vlag onderaan voor Engels (Homepage!) 

Het nieuwe jaar kan beginnen met dit unieke nieuwjaarskunstwerk. En met deze leuke sneeuwpop die bovenop het jaar 2013 zit, zal dat wel lukken. Niet getreurd als het 1 januari 2018 wordt, zolang er sneeuw ligt kun je de 7 vervangen door de 8 en nog langer ervan genieten. Het kan gemaakt worden in elke kleur, en je kunt elk jaar een nieuw cijfer bestellen. Deze zijn in wit, blauw en rood. Lengte 10,5 x Breedte 1,7 x Hoogte 7,5 cm. Ook dit kan variëren. 2013 is ongelakt, de andere zijn wel gelakt, zo zie je het verschil. De 9 ligt ook al klaar aangezien het daarna 2020 wordt.
€10 per stuk, losse cijfers €2,50

Bestelgegevens: als je iets gezien hebt dat je graag wilt bestellen, stuur dan een mailtje naar thaila1282@hotmail.com. Je kunt dan aangeven wat je wilt, en ik neem contact met je op.
Als het kleine kunstwerkjes zijn, kan het gewoon als brief op de post, maar zodra het niet meer door de brievenbus kan, moét ik het als pakketpost verzenden. Zie hiervoor de posttarieven zodat je zelf kunt zien hoe veel de verzending ongeveer gaat kosten.

****ALLE NIEUWJAAR KUNSTWERKJES ZIJN VERKOCHT. Als je iets wilt hebben, zal ik het opnieuw maken.

Wit

Blauw

Rood